Other Stage Studio Other Stage Studio

Other Stage Studio

Ne gasiti aici:

Sfantul Stefan, nr.21,
sector 2, Bucuresti

Contact Other Stage Studio

office@otherstagestudio.ro
0729 995 177

Cine suntem

Other Stage Studio este o agentie de publicitate specializata pe print. Furnizam clientilor nostri servicii complete, de la creatie pana la productie. De la printuri de mici dimensiuni – flyere, brosuri, pliante, stickere, etichete adezive – pana la cele de dimensiuni medii si mari – postere (afise), sisteme roll-up, bannere, autocolante printate, autocolante auto si mesh-uri, oferim de la creatie layout la produsul finit. In plus, desi am inceput ca un hobby, am dezvoltat in-house si un mic atelier de obiecte textile personalizate (tricouri, sepci etc.).

cat de bine stim sa facem ce facem

Creativitate 90%
Design 90%
Marketing 80%

Ce stim sa facem

Stii deja ce vrei? Foarte bine! Intra pe pagina produsului respectiv, verifica modul in care e bine sa faci cererea de oferta si sa dam drumul la productie!

Autocolant taiat

Taiat pe contur sau printat si taiat pe contur

Printuri speciale

Window graphics, floor graphics etc.

Sisteme de expunere

Expunere la interior sau la exterior

Stickere (etichete)

Rotunde, patrate, taiate pe contur etc.

Textile personalizate

Personalizate cu orice design si in orice tiraj

Tiparituri

Orice dimensiune, oricate culori, orice tiraj

Cum o facem

Totdeauna impreuna cu tine, clientul nostru. Discutam despre toate aspectele, de la scop la mijloace si buget, si luam decizia impreuna. Daca e vorba despre o lucrare punctuala, la care stii foarte bine ce ai de facut, ne vom concentra doar la calitatea productiei (am scapat usor).
 • Planificare

  Toate lucrurile bune au la baza un plan bun

 • Design

  Il facem noi sau il ai tu

 • Testare

  Facem un produs de test, tu il aprobi… sau nu

 • Sarbatorim

  Dupa ce trecem de Testare, producem, livram si… sarbatorim

PRINTURI DIGITALE SAU TIPARITURI

CREATIE SI PRODUCTIE

Ai un mesaj de transmis si te-ai gandit ca scris pe hartie e cel mai bine? Bine gandit. Uite ce iti punem la dispozitie: flyere, pliante, stickere, etichete adezive, brosuri, cataloage, mape, afise. Stii ce vrei sa spui, dar nu ai vorbele (si nici pozele) la tine? Nicio problema, te ajutam noi si cu creatia layout-ului. Nu stii ce metoda de printare e mai avantajoasa pentru tirajul tau? Iti spunem tot noi.
PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI

THE BIG LEAGUE

Sigur te-ai gandit ca decat sa trimiti o mie de pliante mai bine faci un banner pe care sa il vada acei o mie de potentiali clienti. Nu e chiar acelasi lucru, dar cateodata s-ar putea sa fie mai bine. Asa ca spune-ne ce vrei sa producem pentru tine: postere, bannere, roll-up-uri, mesh-uri, window graphics, floor graphics, autocolante printate (sau doar taiate, sau si printate si taiate). Tu spui, noi facem.
OBIECTE PROMOTIONALE

Tricouri si nu numai

Cui nu i-ar trebui un tricou cu logo-ul firmei? Sau cui nu i-ar placea un tricou cu poza animalului de companie mult iubit? Dar de un tapet cu Statuia Libertatii in living sau in birou si unul cu poza soacrei in dormitorul conjugal, ce zici? Obiectele personalizate sunt un teritoriu unde numai imaginatia traseaza granitele. Vrei sa ne imaginam impreuna?
0
PROIECTE FINALIZATE
0
CLIENTI FERICITI
0
PREMII PRIMITE
0
ORE DE LUCRU