Other Stage Studio Other Stage Studio

Other Stage Studio

Ne gasiti aici:

Sfantul Stefan, nr.21,
sector 2, Bucuresti

Contact Other Stage Studio

office@otherstagestudio.ro
0729 995 177

AUTOCOLANT TAIAT

Autocolantul taiat sau decupat pe contur inseamna taierea unui autocolant deja colorat in masa din fabricatie.

Exista o multitudine de culori si tipuri de autocolant in functie de suprafata pe care acesta va fi lipit: vitrine, pereti, autovehicule, semnalistica, personalizare obiecte etc.

Cateodata insa culorile standard nu indeplinesc nivelul asteptarilor sau sunt plictisitoare. Dar nu e nicio problema: putem taia autocolant printat.

Autocolant taiat pe contur

Autocolant printat si decupat pe contur

Autocolant lucrari specifice

Tapet 2D, tapet 3D, tapet personalizat. Dar nu doar. Printurile speciale poarta acest nume in principal din doua motive: tipul suportului (materialul pe care se printeaza) si/sau dimensiunile (cele mari se livreaza in role). Acestea mai includ, fara a se limita la, window graphics (printare pe autocolant special pentru geamuri), floor graphics (printare pe autocolant special pentru podea), wall graphics.

Tipul lucrarii: floor graphics, tapet, window graphics

CE E BINE SA CONTINA

cererea de oferta

Ca sa nu pierdem timpul cu lamuriri suplimentare, iata ce trebuie sa specifici:

  1. Tipul lucrarii, ce avem de trimis in productie: autocolant taiat pe contur (si culoarea) sau autocolant printat si decupat pe contur
  2. Suportul pe care va fi aplicat si mediul (ex. panou metalic de exterior, automobil, geam pe interior). Daca vrei un anume model de autocolant, poti sa ne spui direct (ex. Oracal 651)
  3. Dimensiunile Lxl, daca ai un layout e bine sa il trimiti (pentru fisiere mari, foloseste cu incredere wetransfer.com, trimiti gratuit pana la 2GB)
  4. Numarul de exemplare (tiraj)

CE ITI TRIMITEM NOI

LAYOUT, COSTURI, TIMP DE LIVRARE

In cazul in care ne-ai trimis un layout, il verificam si iti confirmam ca e ok. In cazul in care vrei unul, il facem si il confirmi tu ca e ok. In ambele cazuri, iti vom prezenta oferta de pret (inclusiv transport) si un estimat al timpului de livrare. Daca totul e in regula, pornim productia.
CA SA NU AI DUBII, IATA

CE PRIMESTI LA FINAL

Coletul (pachetul) pe care il vei primi contine autocolantul (printat si) taiat pe contur, cu folia de transfer aplicata pe el. Acum poti sa il pui pe suportul pe care il doresti. Daca vrei, iti putem asigura noi si montajul, contra cost. Trebuie doar sa ne specifici ca doresti si acest serviciu.

Te poate interesa