Other Stage Studio Other Stage Studio

Other Stage
Studio

Ne gasiti

Sfantul Stefan, nr.21,
sector 2, Bucuresti

Contact Other Stage Studio

office@otherstagestudio.ro
0729 995 177

STICKERE (ETICHETE ADEZIVE)

Stickerele sunt unul din cele mai versatile mijloace de promovare datorita faptului ca pot fi aplicate pe (aproape) orice tip de suport. Producem toata gama de stickere: rotunde, ovale, patrate, dreptunghiulare, cu colturi rotunjite, taiate pe contur, transparente, cu fata adeziva. Pentru usurinta, poti descarca oferta noastra standard, dar poti cere si o oferta personalizata, daca e cazul.

 

Noi si stickerele (etichete adezive)

Calitate material 100%
Calitate executie 100%
Timp de executie 90%

Cum o facem

Cel mai simplu e sa te uiti in oferta standard, sa iti alegi modelul de sticker si tirajul si sa ni le comunici pe mail sau telefonic. Daca vrei altceva, atunci ne spui ce vrei sa faci (daca ne trimiti si un layout e perfect), noi ne asiguram ca am inteles exact, iti trimitem o simulare, iti trimitem un cost (in care este inclus si autocolantul cel mai potrivit pentru lucrarea ta), tu il aprobi si dam drumul la treaba.
 • Comanda sau propunere proiect atipic

  Ne trimiti layoutul si comanda pe mail sau ne spui ce vrei sa faci si ne trimiti proiectul (daca e o comanda atipica)

 • Design si costuri

  Noi iti trimitem o simulare cu lucrarea (bun de tipar, cum s-ar zice) si un cost (daca este cazul atipic, altfel stii costul din oferta standard)

 • Productie

  Dupa ce aprobi simularea si bugetul, pornim productia

 • Sarbatorim

  Dupa ce trecem de primii pasi, producem, livram si… sarbatorim

CE E BINE SA CONTINA

comanda sau cererea de oferta

In cazul unei comenzi standard, lucrurile sunt clare: tipul stickerului, tipul autocolantului (mat/glossy), dimensiune si tiraj (le iei din oferta standard cu copy/paste).

In cazul unei comenzi atipice:

1. Tipul stickerului: forma standardizata sau taiat pe contur

2. Tip material: hartie, autocolant transparent sau alb (mat/glossy), altul. Suportul pe care va fi aplicat si mediul. Daca vrei un anume model de material, poti sa ne spui direct (ex. Oracal 651). Finisaje atipice (de ex. rasina pentru efect 3D).

3. Dimensiunile Lxl (sau ale dreptunghiului in care se incadreaza, daca vorbim despre taiere pe contur). Daca ai layoutul e bine sa il trimiti (pentru fisiere mari, foloseste cu incredere wetransfer.com, trimiti gratuit pana la 2GB)

4. Numarul de exemplare (tiraj)

CE ITI TRIMITEM NOI

LAYOUT, COSTURI, TIMP DE LIVRARE

In cazul in care ne-ai trimis un layout, il verificam si iti confirmam ca e ok. In cazul in care vrei unul, il facem si il confirmi tu ca e ok. Pentru o comanda standard te anuntam costul transportului si un estimat al timpului de livrare. In cazul unei comenzi atipice, iti vom prezenta oferta de pret (inclusiv transport) si un estimat al timpului de livrare. Daca totul e in regula, pornim productia.
CA SA NU AI DUBII, IATA

CE PRIMESTI LA FINAL

Coletul (pachetul) pe care il vei primi contine modelul de sticker si tirajul dorite de tine. Acum poti sa aplici stickerele pe suportul pe care il doresti.
0
PROIECTE FINALIZATE
0
CLIENTI FERICITI
0
PREMII PRIMITE
0
ORE DE LUCRU