Other Stage Studio Other Stage Studio

Other Stage
Studio

Ne gasiti

Sfantul Stefan, nr.21,
sector 2, Bucuresti

Contact Other Stage Studio

office@otherstagestudio.ro
0729 995 177

TRICOURI PERSONALIZATE

Probabil cel mai interesant obiect promotional ramane tricoul personalizat. Iar astazi, exista nenumarate metode prin care poti sa pui un mesaj pe tricou. De la traditionala serigrafie (care implica totusi tiraje mari) pana la foliile speciale (flock, glitter etc.) sau imprimarea directa pe textil (DTG). Care  e cea mai buna metoda pentru tine? Noi credem ca aceea prin care pastrezi un buget rezonabil.

Noi si tricourile personalizate

Calitate material 100%
Calitate imprimare 100%
Timp de executie 90%

Cum o facem

E simplu. Tu ne spui ce vrei sa faci (daca ne trimiti si un layout e perfect), noi ne asiguram ca am inteles exact, iti trimitem o simulare, iti trimitem un cost (in care este inclusa si imprimarea cea mai potrivita pentru lucrarea ta), tu il aprobi si dam drumul la treaba.
 • Planificare

  Ne spui ce vrei sa faci sau ne trimiti proiectul

 • Design si costuri

  Noi iti trimitem o simulare cu tricoul facut (mock-up) si un cost

 • Productie

  Dupa ce aprobi simularea si bugetul, pornim productia

 • Sarbatorim

  Dupa ce trecem de primii pasi, producem, livram si… sarbatorim

CE E BINE SA CONTINA

cererea de oferta

Ca sa nu pierdem timpul cu lamuriri suplimentare, iata ce trebuie sa specifici:

1. Tirajul si masurile tricourilor care trebuie imprimate (noi lucram doar cu tricouri de bumbac 100%, marimi clasice – XS, S, M, L, XL, XXL )

2. Tipul tricoului si culoarea (culorile) de baza. Tricou simplu clasic, cu guler in V, tricou polo etc. Daca vrei o anume marca de tricou, poti sa ne spui direct (ex. Gildan).

3. Dimensiunile imprimeului (personalizarii) Lxl, daca ai un layout e bine sa il trimiti (pentru fisiere mari, foloseste cu incredere wetransfer.com, trimiti gratuit pana la 2GB)

4. Daca vrei o imprimare atipica (de ex. pe maneca, sub guler, pe interior etc.)

CE ITI TRIMITEM NOI

LAYOUT, COSTURI, TIMP DE LIVRARE

In cazul in care ne-ai trimis un layout, il verificam si iti confirmam ca e ok. In cazul in care vrei unul, il facem si il confirmi tu ca e ok. In ambele cazuri, iti vom prezenta oferta de pret (inclusiv transport) si un estimat al timpului de livrare. Daca totul e in regula, pornim productia.
CA SA NU AI DUBII, IATA

CE PRIMESTI LA FINAL

Coletul (pachetul) pe care il vei primi contine tricourile cu personalizarea dorita de tine. Le poti distribui angajatilor, clientilor, familiei, cui vrei tu.
0
PROIECTE FINALIZATE
0
CLIENTI FERICITI
0
PREMII PRIMITE
0
ORE DE LUCRU