Other Stage Studio Other Stage Studio

Other Stage Studio

Ne gasiti aici:

Sfantul Stefan, nr.21,
sector 2, Bucuresti

Contact Other Stage Studio

office@otherstagestudio.ro
0729 995 177

inscriptionare materiale textile

Putem personaliza orice tip de obiect din material textil, indiferent de compozitie si indiferent de forma (tricou, sacosa, salopeta, vesta, rucsac, sapca etc.).

Alegerea unei metode de personalizare materiale textile depinde, in principal, de compozitia materialului, forma obiectului, tiraj.

Metodele principale de inscriptionare pe material textil pentru care am avut solicitari au fost cele de inscriptionare prin termotransfer si inscriptionare prin serigrafie.

inscriptionare materiale textile prin termotransfer

inscriptionare tricou termotransfer

Termotransferul (transfer la cald), in opozitie cu serigrafia,  este ideal pentru personalizarea obiectelor textile, in cantitati mici. Termotransferul se poate aplica indiferent de compozitia materialului si indiferent de complexitatea elementelor grafice (imaginii) ce urmeaza sa fie aplicata pe obiectul textil. Conditia principala este ca materialul sa fie rezistent la caldura.
Exista o multitudine de materiale dedicate termotransferul, de la materiale ce pot fi printate, taiete pe contur si apoi aplicate, pana la materiale in relief (3d), materiale cauciucate, fluorescente, tip oglinda dar si materiale flexibile si subtiri ideale inscriptionarii materialelor sportive.

Un tip special de utilizare a termotransferului este folosirea acestui procedeu pentru inscriptionare de tip eticheta. Acest tip de etichete sunt indicate la materiale foarte subtiri  sau pe lenjerie.  Diferenta majora pentru eticheta de transfer este ca se aplica direct pe material si nu este limitata de grafica sau culoare.

 

inscriptionare materiale textile prin serigrafie

inscriptionare-punga-serigrafie

Datorita procedeul de executie, inscriptionarea prin serigrafie este ideala la volume mari de inscriptionari textile, costul tinde sa scada proportional cu marimea tirajului obiectelor inscriptionate. O alta caracteristica care diferentiaza acestui procedeu este rezistenta mult mai ridicata a inscriptionarii la spalari repetate, culorile pastrandu-si in timp calitatea.

Inscriptionarea prin serigrafie, fiind un procedeu prin care se aplica vopsea pe obiect, este foarte utila atunci cand grafica care urmeaza sa fie inscriptionata foloseste culori speciale.

cererea de oferta pret inscriptionare textile

E simplu. Tu ne spui ce vrei sa faci (daca ne trimiti si un layout e perfect), noi ne asiguram ca am inteles exact, iti trimitem o simulare, iti trimitem un cost (in care este inclusa si imprimarea cea mai potrivita pentru lucrarea ta), tu il aprobi si dam drumul la treaba.
 • Planificare

  Ne comunici ce textile vrei sa inscriptionezi. Daca este vorba de tricouri, iti putem furniza noi ‘materia prima’.

 • Design si costuri

  Ne trimiti grafica ce urmeaza sa fie inscriptionata. Nu ai fisierul gata? Il putem face noi!

 • Metoda de inscriptionare

  In functie de material, de tirajul care trebuie inscriptionat, alegem metoda de inscriptionare cea mai convenabila. Iti trimitem simulare lucrare si buget.

 • Productia

  Dupa ce trecem de primii pasi, producem, livram si… sarbatorim

am inscriptionat prin termotransfer sau serigrafie

Tricouri, sepci, plase bumbac, uniforme si salopete de lucru, geci, veste reflectorizante…

Te poate interesa